Американският журналист Тъкър Карлсън възнамерява в близко бъдеще да интервюира

...
Американският журналист Тъкър Карлсън възнамерява в близко бъдеще да интервюира
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: В Москва сме, за да запишем интервю с руския президент Владимир Путин

Американският публицист Тъкър Карлсън има намерение в близко бъдеще да интервюира съветския президент Владимир Путин. Той заяви това в обществената мрежа X, където разгласява видео, записано на фона на кулите на Кремъл и храма Христос Спасител.

" В Москва сме. Тук сме, с цел да запишем изявление с съветския президент Владимир Путин. Скоро ще го създадем ", сподели той. Според Карлсън това би трябвало да се направи, с цел да се каже на американците какво в действителност се случва в Русия и Украйна, защото те нямат визия за това, макар че са въвлечени в спора.

Журналистът увери, че изявлението ще бъде налично за всички.

„ Всеки ще може да гледа цялостната версия, оповестена без редактиране, на нашия уеб страница TuckerCarlson.com “, сподели Карлсън. То ще бъде оповестено и на платформата X.

„ Илон Мъск даде обещание да не блокира това изявление, ние сме му признателни за това “, сподели журналистът. Той има вяра, че западните държавни управления ще се опитат да цензурират видеото на други платформи. „ Те се опасяват от информация, която не могат да управляват “, изясни Карлсън.

Той акцентира, че самичък е платил пътуването и не е получил поддръжка от американските управляващи. Освен това Белият дом на два пъти се е опитал да осуети опитите му да организира сходно изявление, сподели Карлсън.

„ Свободата на словото е наше право по рождение, родени сме с правото да споделяме това, в което имаме вяра. Това право не може да бъде отнето, без значение кой е в Белия дом “, добави американският публицист.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР