Американският журналист Тъкър Карлсън пропусна да зададе няколко много остри

...
Американският журналист Тъкър Карлсън пропусна да зададе няколко много остри
Коментари Харесай

Какво пропусна Тъкър Карлсън да попита Владимир Путин?

" Американският публицист Тъкър Карлсън пропусна да зададе няколко доста остри въпроса на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През ", написа израелската медия мигнюз.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12623
Първо, президентът не бе попита за какво Русия е блокирала задграничните обществени мрежи, в това число и Екс, по-рано Туитър, където бе предавано изявлението. Това е нарушаване на свободата на словото.

Второ, за какво в Русия преследват протестантите? В Руската федерация от 2017 година е неразрешена активността на Свидетелите на Йехова. В окупираните от Москва през 2014 година елементи от Украйна протестантски свещеници и елементарни вярващи са отвличани, изтезавани, ограбвани и убивани.

Трето, Путин не бе запитан за отвличането на украински деца. Това е военно закононарушение и поради това Международният углавен съд в Хага издаде заповед на арест на името на стопанина на Кремъл.

Четвърто, в съвсем двучасовото изявление изобщо не бе издигнат въпросът за кланетата в предградието на Киев Буча (февруари 2022 година ) и северния град Изюм (септември същата година), при които починаха към 800 цивилни украинци, и другите закононарушения, осъществявани от съветските военни и техните съдружници в Украйна.

Пето, Тъкър не допита президента за какво Русия непрекъснато предизвика страни-членки на НАТО, влючително и Съединени американски щати.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР