Американският филмов режисьор Оливър Стоун изрази мнение, че контролът над

...
Американският филмов режисьор Оливър Стоун изрази мнение, че контролът над
Коментари Харесай

Оливър Стоун смята, че САЩ са провокирали конфликта в Украйна

Американският кино режисьор Оливър Стоун изрази мнение, че контролът над Украйна постоянно е бил част от проектите на страната му. Той изрази съответната позиция в изявление с представители на испанската преса, оповестява ТАСС.

Според режисьора точно Съединените щати са предизвикали този спор, тъй като това, което направиха, е „ прелом в Украйна за възобновяване на прозападно държавно управление “. " До този миг Украйна беше неутрална и това е значимо да се запомни, сподели той. „ Изведнъж Русия стана зложелател. "

Както Стоун означи, " Украйна е част от американския проект, постоянно е била. Това желаеха през 2014 година с този държавен прелом ", акцентира режисьорът. " Те получиха това, което желаеха: настроиха – Украйна против Русия. " Според него Съединени американски щати желаят да сменят режима в Руската федерация, да отстранят президента Путин и „ да стигнат до ресурсите на Русия на избрана цена “.

„ Създаваме си врагове, с цел да продължи всичко да работи “, добави Стоун. „ Страната се нуждае от тактика за напрежение, тъй като напрежението кара света да се движи, а производителите на оръжие са щастливи, тъй като продават оръжия на тези страни “. Той също по този начин разказа Съединени американски щати като „ доберман - методично животно палач с доста пари “.

На собствен ред американският кинематограф разказва съветския водач като „ рационален, спокоен, деликатен човек “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР