Американският делови всекидневник “Уолстрийт джърнъл“ спира от другата седмица да

...
Американският делови всекидневник “Уолстрийт джърнъл“ спира от другата седмица да
Коментари Харесай

”Уолстрийт джърнъл” спира печатните издания в Европа и Азия

Американският настоятелен ежедневник “Уолстрийт джърнъл “ стопира от другата седмица да излиза на книжен притежател в Европа и Азия, заяви изданието на уеб страницата си, съобщи ТАСС. Както се показва в известието, вестникът е "решил да се концентрира върху електронната си версия в изискванията на преживяваните от пазара на печатна продукция сложни времена ".
Тази седмица европейското издание на вестника се появява за финален път по вестникарските лавици. Седмица по-късно ще спре да излиза и азиатското.
Възможно е по-късно в някои столици в двата района да продължи да се продава американската печатна версия. Както се оповестява, задграничните сътрудници на вестника ще продължат да вземат участие в събирането и подготовката на материали за "различните му платформи ".
През 1976 година "Уолстрийт джърнъл " стартира да печата настрана свое издание за страните в Азия, а през 1983 година и за Европа.
В последните години внезапният спад на приходите от продажби и реклама, както и развиването на електронните средства за всеобщо осведомление направиха излизането на задграничните версии на вестника нерентабилно, се споделя още на страницата на изданието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР