Американският Далас няма да се възползва от клаузата за закупуване

...
Американският Далас няма да се възползва от клаузата за закупуване
Коментари Харесай

Далас не иска Джеси

Американският Далас няма да се възползва от клаузата за закупуване на Едвин Джеси и крилото ще се завърне през зимата в ЦСКА-София. Това предвиждат щатските медии, които са безапелационни, че договорка сред българския и американския отбор няма да има.

" Едвин Джеси пристигна чартърен през лятото. Безопасно е в случай че кажем, а и имаме вяра, че той няма да се завърне в клуба през 2020 година ", пишат локалните медии, като част от разбор за трансферната политика на Далас за новия сезон. Така в касата на клуба от " Българска войска " няма да постъпят предстоящите $500 000 съгласно контракта на родения в Гана нападател с холандски паспорт. Преди да премине в Далас, за ЦСКА-Сф Джеси има 50 мача с 6 гола и 10 асистенции.

При завръщането си в Борисовата градина обаче той няма да бъде включен в зимната подготовка на " алените " и ще му бъде потърсен нов тим. Такава ще е ориста на най-малко още двама играчи. Низвергнатият някогашен капитан Николай Бодуров сигурно напуща, откакто притежателят Гриша Ганчев разгласи, че " го е зачеркнал с дебелия флумастер ". Вероятно сходна ще бъде ориста и на различен някогашен капитан - Божидар Чорбаджийски, който бе пратен чартърен в румънския ФКСБ (бивш Стяуа). Друг от бранителите, Стойчо Атанасов, също не попада в проектите на треньора Милош Крушчич. Той или ще бъде преотстъпен, или ще разтрогне контракта си. Десният бек беше сменен още през първото полувреме на мача с Черно море (1:3) във II кръг на efbet Лигата под освиркванията на публиката. Оттогава той е играл единствено 7 минути при успеха с 3:0 над Локо Гражданско отделение за Купата на България.

Наскоро Крушчич ясно разгласи, че Атанасов не попада в проектите му. Сърбинът нямал равностойни заместници на Иван Турицов и Жанио Бикел отдясно в отбрана, заради което се постанова да употребява Пламен Гълъбов в такава роля. Атанасов е на “Армията” малко повече от 3 години, само че в този интервал записа единствено 27 турнирни участия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР