Американският астронавт Скот Кели, който прекара почти година на Международната

...
Американският астронавт Скот Кели, който прекара почти година на Международната
Коментари Харесай

Астронавт от НАСА дава съвети как да преживеем социалната изолация

Американският астронавт Скот Кели, който прекара съвсем година на Международната галактическа станция в границите на една задача, даде препоръки по какъв начин хората да преживеят обществената изолираност, която се постанова на над един милиард души по света поради пандемията от ковид, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки "Дейли мейл ".

Пенсионираният астронавт на НАСА споделя в публикация за за в. "Ню Йорк таймс ", че съгласно него най-хубавото противопоставяне на изолацията е да "излезеш на открито ". Тъкмо това и гледката на природата са му липсвали най-вече по време на галактическата задача.

Дженифър Анистън разчиства вкъщи, до момента в който е в обществена изолираност

Той поучава по време на насилствената изолираност да се придържаме към график на дейностите, да си водим дневник, да гледаме телевизия и да спим доста.

Не е нужно да упражнявате по два часа и половина дневно, както се постанова на астронавтите, само че не е неприятно да се раздвижвате най-малко един път дневно, предлага Кели.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2215  Херо Мустафа за битката с ковид: Ние сме до вас Херо Мустафа за битката с ковид: Ние сме до вас  Отложиха Олимпиадата в Токио Отложиха Олимпиадата в Токио  Мъж умря при опит за самолечение на ковид с антималарийно лекарство в Съединени американски щати Мъж умря при опит за самолечение на ковид с антималарийно лекарство в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР