Американският актьор и режисьор Шон Пен Шон Пен съобщи, че

...
Американският актьор и режисьор Шон Пен Шон Пен съобщи, че
Коментари Харесай

Шон Пен се върна в Украйна, как ще спасява бежанци

Американският артист и режисьор Шон Пен Шон Пен заяви, че се намира в Украйна, с цел да помогне на бежанците. В личния си профил в Туитър той разгласява фотография с ръководителя на регионалната администрация на Лвов Максим Козицки.

I was in Lviv, Ukraine today with CORE team, strategizing with local governance & NGO’s to scale up our in-country programs. Good meeting with Gov. Maksym Kozytskyy. To learn more go to or text “CORE ” to 24365 to donate.
— Sean Penn (@SeanPenn)

Миналата седмица Шон Пен подписа съглашение, съгласно което неговата фондация CORE ще оказва помощ на украинските бежанци в Полша. По силата на съглашението сред CORE, чийто съосновател е той и община Краков, фондацията ще открие офис в историческия град в южната част на Полша и ще дава просветителни действия, а също по този начин ще преустрои незаети пространства, с цел да настани към 50 бежанци, заяви полската организация PAP.

В края на февруари, когато стартира съветското навлизане, двукратният притежател на " Оскар " беше сниман да участва на държавна конференция в Киев и можеше да бъде забелязан да се среща с Володимир Зеленски във видео.

Пен и преди е привличал вниманието с навлизането си в политиката и настоящите тематики, изключително откакто дружно с мексиканско-американската актриса Кейт дел Кастийо интервюираха мексиканския наркобарон Хоакин " Ел Чапо " Гусман, до момента в който той беше в неопределеност.

През 2018 година бе обявено, че Пен е в Турция и снима към момента неизлязъл документален филм за убийството на саудитския публицист Джамал Хашоги в консулството на кралството. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР