Американският актьор Били Боб Торнтън разкри причините за раздялата си

...
Американският актьор Били Боб Торнтън разкри причините за раздялата си
Коментари Харесай

15 години по-късно: Бившият на Джоли разкри истинските причини за развода

Американският артист Били Боб Торнтън разкри аргументите за раздялата си с най-красивата актриса на Холивуд Анджелина Джоли и развенча дългогодишния мит за връзките им.

Тортън подсети, че двамата с Джоли били считани за най-ярката двойка на Холивуд – идентични татуировки, буйни целувки на аления килим... По думите му, в реалност връзките им са били много по-спокойни, в сравнение с са ги представяли в медиите. А причина за раздялата им станала жаждата за внимание, която брачната половинка му не серпантина да изпитва.

„ Тя е открит човек, а аз съм агорафоб. Това на процедура е единствената причина поради която към този момент не сме заедно”, признава артистът.

Джоли смени Брад Пит с младо гадже! Ето кой е щастливецът

Тортън отбелязва, че годините, които е прекарал с Джоли, са най-забележителните в живота му. По думите му, той към момента поддържа другарски връзки с холивудската хубавица и не й желае неприятно.

Били Боб Тортън и Анджелина Джоли се срещат на снимачната площадка през 1999 година. Година по-късно двамата вземат решение да узаконят връзката си. През 2003 година актьорите се развеждат.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР