Американските власти отказаха да издадат виза на примабалерината на Болшой

...
Американските власти отказаха да издадат виза на примабалерината на Болшой
Коментари Харесай

Отказаха виза на примабалерината на Болшой театър

Американските управляващи отхвърлиха да издадат виза на примабалерината на Болшой спектакъл Олга Смирнова и първия солист на трупата Джакопо Тиси, съобщи Page Six, представен от обстоятелства.бг.

Двамата трябвало да вземат участие в театър в метрополиса Ню Йорк в понеделник. Отказът за входна виза е публикуван от Департамента за вътрешна сигурност на Съединени американски щати още на 10 април, само че за него оказва се чак в този момент. Организаторите на спектакъла подозират, че отводът е политически стимулиран поради напрежението сред Съединените американски щати и Русия.

„ Не го разбирам. Една от версиите е, че решението е политически стимулирано. Не разбирам повода, също така, че са руснаци “, разгласи Линда Морс от уредниците на галавечерта. От имиграционните служби разясняват сбито, че няма никакви промени в изискванията на издаване на виза, засягащи страната на генезис.

Наскоро американските управляващи изгониха десетки съветски дипломати от страната в символ на съпричастност към Англия по случая „ Скрипал “. Отношенията сред Москва и Вашингтон са в най-ниската си точка от Студената война насам.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР