Американските медии съобщават, че официалното решение за изпращане на касетъчни

...
Американските медии съобщават, че официалното решение за изпращане на касетъчни
Коментари Харесай

Руснаците ще мрат много години. Вашингтон взе страшно решение

Американските медии оповестяват, че формалното решение за изпращане на касетъчни муниции в Киев към този момент е признато. И даже афишират доставката на тъкмо тези муниции, които евентуално убиват повече хора. Царград разбра против кого въобще са ориентирани идващите смъртоносни „ дарове от Запада “.

Демократични обичаи

Сутринта на 7 юли стартира с новината, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е одобрил доставката на американски касетъчни муниции за Украйна. Това оповестява The Washington Post, следвайки демократичната американска традиция, като се базира на избран представител на Белия дом, който по някаква причина не пожела да назове името си.

В същата публикация създателите на публикацията показаха, че американските касетъчни артилерийски снаряди M864 за американските 155-мм гаубици, които се възнамерява да бъдат изпратени в Киев, са доста рисков отпадък. Не единствено за бойците в борбата, само че и за цивилните - доста години по-късно.

Според проучване на Пентагона, четири от 72-те суббоеприпаса, които носи всеки снаряд, не се взривяват незабавно. И, " скривайки се ", чакат времето си. Да проработят след дни, седмици, месеци, години... Тоест тези убийствени и осакатяващи " топки " ще се пръскат след време на повърхност от към 22,5 хиляди квадратни метра.

Говори Америка

Впрочем, до какво ли не са подготвени да прибегнат, единствено с цел да се „ пробие защитата на окопаната съветска войска “. Ето по какъв начин Лора Купър, заместник-помощник-министър на защитата по въпросите на Русия, Украйна и Евразия, формулира нуждата от изпращане на смъртоносните дарове от Съединени американски щати в Украйна.

Ден по-рано представителят на Пентагона Патрик Райдър даде обещание, че украинците ще получат допустимо най-новите муниции и затова броят на невзривените измежду тях ще бъде доста по-малък, в сравнение с демонстрираха предходни изследвания.

Както загатнах по-рано, ако предоставим тези оръжия, ние деликатно ще подберем снаряди с невисок % на неексплодирали муниции в сходство с най-новите данни за тяхното тестване, - сподели гласът на Пентагона " напълно инцидентно " по тази тематика.

И с канибалски сексапил побърза да увери западната общност, че касетите, които могат да отидат на Изток, са заредени със специфични бронебойни снаряди, които удрят допустимо максимален брой бойци.

Засега без Европа

Припомняме, че към този момент става дума единствено за M864 за 155-мм гаубици. Докато Зеленски изиска още по-ужасно оръжие от задгранични настойници: MK-20 Rockeye. Това са неуправляеми касетъчни бомби, които се хвърлят или от самолети, или от дронове. Във въздуха те се отварят, изхвърляйки 247 " топки ", способни да пробият 190 mm ризница. Поразяващата им повърхност е равна по повърхност на футболно игрище.

Засега не се приказва за доставка на тези пъклен устройства на Киев, само че, виждайки по какъв начин Вашингтон се засилва, изключително на фона на несполучлива „ контраофанзива “ на своите контрагенти, както се споделя, „ началото на бедата стартира “.

Междувременно се чака в Украйна да бъдат изпратени касетъчни муниции на стойност 800 милиона $. А с изключение на тях има и зенитно-ракетни системи, противоминно съоръжение, бронирани машини Брадли и Страйкър.

В Европейски Съюз към момента няма да се причислят към сходна самодейност - там, за разлика от Америка, преди време подписаха Конвенцията за касетъчните муниции, която не разрешава тяхното произвеждане, потребление и разпространяване. Затова да вземем за пример немският външен министър Аналена Бербок ясно сподели, че Берлин има намерение да се придържа към подписания документ.

Е, в случай че ненадейно някой от европейските елити към момента се съмнява, самият общоприет секретар на НАТО Йенс Столтенберг издаде индулгенция, като сподели, че страните от НАТО би трябвало да вземат решения за доставката на този тип муниции на Украйна без значение, а не на равнище алианс. След като направи успореден поклон към Съединените щати, като даде обещание също да усили доставките на артилерийски снаряди за Киев.

Оръжия против мирните хора

Царград попита военния специалист, капитан първи сан в оставка Василий Дендикин, дали появяването на американски касетъчни муниции на фронта може да промени обстановката в интерес на Въоръжените сили на Украйна.

Научихме се по какъв начин да разсредоточаваме войските, да маневрираме с тях и по тази причина огромни загуби, при подобаваща отбрана на бойците, в случай че са в каски и бронирани жилетки, тези муниции, експлодиращи във въздуха, няма да донесат, - смята специалистът.

В същото време Дендикин е уверен, че новите доставки са опасност на първо място за мирното население.

Както сподели обстановката в Донецк, преди всичко ще има удари по детските площадки и улиците на града. Както обичат укрофашистите и както направиха самите Съединени американски щати в Ирак и Либия, а преди този момент във Виетнам. За да всеят суматоха, отчаяние, обезверение в силата на своята войска измежду локалното население, - означи той.

В същото време събеседникът на Царград счита, че защото Съединени американски щати интензивно преувеличават тематиката за касетъчните муниции на публично равнище, най-вероятно някои от тях към този момент са в Украйна.

Какво от това?

Наистина, появяването на " касетите " на украинския фронт надали ще повлияе съществено на хода на военните дейности - Украйна употребява такива муниции през цялото време на експанзията против Донбас. Защото Киев не е подписал никаква спогодба, както и Съединени американски щати. Така че локалните бойци към този момент знаят какво е и по какъв начин да реагират на него.

С началото на СВO съветската войска също ги употребява, само че против врага - Русия също не се причисли към този документ по едно време. Както и Китай, Индия, Израел, Пакистан, Южна Корея. Защото пацифизмът по принцип е прелестен, само че когато войната може да пристигна във всеки миг във вашия дом, тогава той не е напълно подобаващ.

Друго нещо е, че Вашингтон за следващ път сподели, че за постигането на амбициозните си геополитически проекти, непознатата кръв за него е единствено вода.

Превод: Европейски Съюз

ПОХОД ЗА МИР:  Предвид това, че  Походът за мир и суверенитет се провежда с два лъча, з а тези, на които ще бъде мъчно и надалеч да отидат пред Министерство на външните работи, Ви каним отново  пред пилоните на НДК на 9 юли от 18.00 часа на „ Сбор за мир, срещу въвличането на България във война “. Двата лъча ще се слеят пред Народното събрание. https://pogled.info/bulgarski/sbor-za-Mir-protiv-vavlichaneto-na-otechestvoto-ni-vav-voina.158038?fbclid=IwAR2zebbOgMwqjReb5L_EJStf0OTEubNPWMfikLjkksoFiv08l8x0iQCFzzs

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР