Американски военен самолет е паднал във водите на Източното Средиземноморие,

...
Американски военен самолет е паднал във водите на Източното Средиземноморие,
Коментари Харесай

Американски военен самолет се разби при учение в Източното Средиземноморие

Американски боен аероплан е паднал във водите на Източното Средиземноморие, заяви Европейското командване на Съединени американски щати (USEUCOM), представено от Асошиейтед прес.

В изказването се споделя, че машината се е разрушила по време на образователни дейности. " Вечерта на 10 ноември американски боен аероплан, провеждащ подготвителни интервенции в Източното Средиземноморие, претърпя случай и се разруши ", се споделя в прессъобщението.

Причините се проверяват, само че няма признаци за противников дейности, прецизира Европейското командване на Съединени американски щати. То прецизира, че в символ на респект към засегнатите фамилии няма да бъде изнасяна повече информация за хората, които са били в самолета.

За момента не е известно от кое поделение на американските военновъздушни сили е самолетът. Съединени американски щати към този момент изпратиха в района спомагателни ескадрили и ударна група бойни кораби наред със самолетоносача " Джералд Р. Форд ". Той е в Източното Средиземноморие със своите осем ескадрили от бойни и спомагателни самолети.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР