Американски учени шокираха с резултатите от проведено изследване, в което

...
Американски учени шокираха с резултатите от проведено изследване, в което
Коментари Харесай

Американски учени шокираха. Разводът бил заразен


Американски учени шокираха с резултатите от извършено проучване, в което откриват, че разводът е инфектиран и се разнася като вирус сред родственици, другари и сътрудници.

Изследването е извършено на 12 000 американци и е почнало през далечната 1948 г. Разводът на непосредствен другар усилва риска от раздробяване на личното семейство със 75 на 100, открил екипът на д.р Роуз Макдермот от университета Браун. Същото важи и в случай че човек има сътрудници с провалени бракове. Опасно е също в случай че се разведе другар на другар - тогава рискът скача с една трета, написа уеб сайтът obekti.bg.
-->
Според учените резултатът на доминото стопира при тъй наречените трета степен - при разпадането на фамилията на другар, на другар, на другар. " Колкото повече разведени хора познавате, толкоз по-голяма е вероятността и вие да ги последвате ", споделят откривателите.

Причината съгласно тях е, че при бракоразвод на непосредствен човек хората стартират да се замислят дали всичко в личното им семейство е наред. И в случай че доста двойки считат, че децата понижават риска от разлъка, учените настояват, че съществуването на наследници не играе роля.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР