Американски режисьор, сценарист и създател на научнофантастичната сага Star Wars

...
Американски режисьор, сценарист и създател на научнофантастичната сага Star Wars
Коментари Харесай

Форбс публикува класация на най-богатите знаменитости в САЩ

Американски режисьор, сценарист и основател на научнофантастичната сага Star Wars Джордж Лукас резервира водачеството си в листата на най-богатите звезди в Съединени американски щати съгласно списание " Форбс ". Рейтингът бе оповестен на уеб страницата на изданието. Състоянието на 74-годишния Лукас е оценено от специалистите на 5,4 милиарда $ - леко намален по отношение на рейтинга от 2017 година, когато той бе оценен на 5,5 милиарда.

На второ място е Стивън Спилбърг, чийто капитал доближава 3,7 милиарда $. Следва телевизионната водеща Опра Уинфри и нейните 2.8 милиарда. По-нататък е последният милиардер в класацията - Майкъл Джордан и положението му от 1,7 милиарда.

Петото място е споделено сред рапъра Джей Зи и моделката Кайли Дженър - по 900 млн. $ за всеки от тях. Трябва да се означи, че последната може скоро да стане най-младият милиардер в историята, в случай че продължава да развива бизнеса си със същото движение.

Те са последвани от илюзиониста Дейвид Копърфилд и неговите 875 милиона $. На осма позиция е рапърът Пи Диди с капитал от 825 милиона, следван от голфъра Тайгър Уудс и писателя Джеймс Патерсън - те имат по 800 милиона $.

Отбелязва се, че тази година общата сума от 10-те участници в рейтинга е 18,7 милиарда $, което е с 4% повече от предходната година и надвишава брутния вътрешен артикул на Исландия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР