Американски медици извършиха лабораторни експерименти и установиха, че чаят улонг

...
Американски медици извършиха лабораторни експерименти и установиха, че чаят улонг
Коментари Харесай

Чаят удължава живота

Американски медици направиха лабораторни опити и откриха, че чаят улонг (улун) способства за закъснение и прекъсване на растежа на ракови кафези, оповестява сп. Anticancer Research.

Учени от университета в Сейнт Луис, Мисури, заключиха, че честата консумация на чай улонг (улун) понижава възпаленията и оказва помощ за по-бързото и по-ефикасно прекъсване на растежа на ракови кафези в лабораторна среда. В рамките на доклинични проучвания експертите тествали дестилат от въпросния чай върху мостри от тумори на млечната жлеза. По мнението на онколозите, постоянната консумация на чай улонг (улун) разрешава доста да се понижи интоксикацията на организма и да се усъвършенства положението на вътрешните органи при нападателни типове лекуване.

Освен това анализът на ракови болести в Китай посочил, че в регионите, където чаят улонг (улун) е неотменима част от хранителния режим, заболеваемостта от всички типове рак е с 35-40 на 100 по-малка спрямо индикаторите за цялата страна.

Американските медици възнамеряват и друго проучване, което да потвърди укрепващите здравето и стимулиращите имунната система свойства на чая улонг (улун).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР