Американски изтребител извърши аварийно кацане на международното летище в Бахрейн,

...
Американски изтребител извърши аварийно кацане на международното летище в Бахрейн,
Коментари Харесай

US изтребител едва не се разби при аварийно кацане

Американски изтребител извърши спешно кацане на интернационалното летище в Бахрейн, нарушавайки придвижването на полетите към и от островната страна, съобщи Асошиейтед прес.

В обществените мрежи бяха оповестени фотоси, показващи самолета с издигната във въздуха предна част, само че съвсем недокоснат, съобщи Българска национална телевизия.

Бахрейнското министерство на превоза и телекомуникациите съобщи, че става дума за американски боен аероплан. То дефинира спешното кацане като " леко произшествие ".

Военноморските сили на Съединени американски щати обявиха, че изтребител F-18 е направил спешно кацане на интернационалното летище в Бахрейн, а водачът е катапултирал, откакто при приземяването самолетът е излязъл от пистата. Говорител на Пети американски флот, който е основан в Бахрейн, сподели, че водачът не е потърпевш.

Изтребителят е изхвърчал от американския самолетоносач " Нимиц ", който сега се намира в Персийския залив. Самолетът е претърпял проблем в мотора и се е опитал да се отклони към военновъздушната база " Шейх Иса " в Бахрейн, само че не е съумял и се е приземил на интернационалното летище.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР