Американската централна разузнавателна агенция публикува онлайн 775 000 документа от

...
Американската централна разузнавателна агенция публикува онлайн 775 000 документа от
Коментари Харесай

ЦРУ публикува разсекретени документи за Студената война, НЛО и Ури Гелър

Американската централна разследваща организация разгласява онлайн 775 000 документа от 13 милиона страници, разкрити с президентски декрет от 1995 година на Бил Клинтън.(ЦРУ разгласява разкрити документи за Студената война, НЛО и Ури Гелър)Архивът съдържа информация за активността на Централно разузнавателно управление на САЩ по време на Студената война, виетнамските и корейските спорове. Също по този начин в базата данни можете да намерите данни за плановете на Агенцията за проучване на НЛО и телепатични благоприятни условия на човек.Съкровището включва и документи на Хенри Кисинджър, някогашния държавен секретар на Съединени американски щати под председателството на Ричард Никсън и Джералд Форд, както и няколкостотин хиляди страници с разследващи разбори,изследвания и разработки.

 Инструкции за това по какъв начин да създадете невидимо мастило.

Инструкции за това по какъв начин да създадете невидимо мастило.Има и доста необикновени файлове – за случаи на, да вземем за пример, или указания по какъв начин и от какво да се направи невидимо мастило.

 Националния списък в Мериленд

Националния списък в МерилендОт 2000 година достъпът до този списък (CREST – CIA Records Search Tool) е вероятен единствено от четири компютъра в Националния списък в Мериленд и то в избрани часове. Това провокира голямо стеснение за любопитнитеОрганизацията MuckRock, която оказва помощ на всички които изискват информация от държавното управление на Съединени американски щати според Закона за независимост на информацията, съди Централно разузнавателно управление на САЩ през юни 2014 година
В своето правосъдно дело MuckRock, написа, че базата данни е на практика недостъпна. Самото Централно разузнавателно управление на САЩ е признало, че достъпът до тази информация е сложен и съществуващата процедура е спънка за доста откриватели.

 В началото архивът е наличен единствено от четири компютъра.

В началото архивът е наличен единствено от четири компютъра.Проект “Старгейт ”Интерес съставляват и документите на плана “Старгейт ”, по време на който се учат качества на някой екстрасенси.Един от субектите е израелският вълшебник и илюзионист Ури Гелър. Неговите качества са изучавани през 1973 година, когато към този момент е приет вълшебник на международната сцена.В досиетата на плана има рисунки на Гелър, които се пробват да възпроизведат това, което различен човек рисува, който е в друга стая. Той като че ли „ чете “ мислите на хора. Някои от неговите рисунки са разнообразни от оригинала, само че има и такива, които ги възпроизвежда изцяло тъкмо.Изследователите стигнали до заключението, “Ури Гелър -демонстрира своите паранормални качества по безапелационен и категоричен метод ”.

 Чертежи на Ури Гелър (вдясно), на които той възпроизвежда това, което чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ рисува в заключена стая.
Чертежи на Ури Гелър (вдясно), на които той възпроизвежда това, което чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ рисува в заключена стая.Първоначално Централно разузнавателно управление на САЩ оповестява, че ще им трябват 28 години, с цел да групират и пуснат всички документи онлайн. През 2015 година срокът е понижен на шест години.През 2016 година основателят на плана за откриване на информация Glomar Disclosure, Майкъл Бест, взема решение да събере средства за план за дигитализиране въз основата данни CREST по скица за. След това Централно разузнавателно управление на САЩ се съгласява да форсира процеса още повече.Майкъл Бест написа в блога си: “Чрез сканиране и печатане на документи за сметка на Централно разузнавателно управление на САЩ съумях да ги направя налични за всички, а Централно разузнавателно управление на САЩ имаше финансов тласък от нашата организация да сложи базата данни в интернет. ”През ноември Централно разузнавателно управление на САЩ заяви, че ще разгласява всички материали онлайн, а в този момент стотици хиляди разкрити документи от 13 милиона страници са налични за всички на.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР