Американската полиция съобщава още, че роденият като жена транссексуален мъж

...
Американската полиция съобщава още, че роденият като жена транссексуален мъж
Коментари Харесай

Нападателят от Нашвил имал карта на училището, криел оръжието от родителите си

Американската полиция оповестява още, че роденият като жена транссексуален мъж е направил подробна карта на учебното заведение, в това число възможни входни пунктове, като е правил и наблюдаване на постройката преди да предприеме всеобщата пукотевица. 

Според американската полиция нападателят, някогашен възпитаник в учебното заведение. Не е избирал особено своите жертви при стрелбата. Началникът на градската полиция в Нашвил Джон Дрейк не сподели какви тъкмо са били претекстовете на стрелеца да открие огън в частното " Училище на завета " преди да бъде убит от полицейски чиновници.

За откритото в дома му Дрейк сподели пред публицисти: " Имаме декларация, нещо написано, което преглеждаме, по отношение на тази дата, когато в реалност стана случаят. Имаме и начертана карта по какъв начин всичко това е трябвало да се случи ", добави полицейският шеф. 

Разследващите допускат, че стрелецът е таял " някакво възмущение, че е трябвало да върви в това учебно заведение ", сподели Дрейк в изявление пред NBC News. 

По-рано управляващите в Съединени американски щати оповестиха, че Хейл не е попадал в тяхното полезрение преди нападението. По-рано от полицията споделиха, че е бил под лекарско наблюдаване за неназовано прочувствено разстройство.

Жертвите на нападението са три 9-годишни деца, основният началник на учебното заведение, един заместващ преподавател и един педагог.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР