Американската певица Селена Гомес беше избрана за жена на годината

...
Американската певица Селена Гомес беше избрана за жена на годината
Коментари Харесай

"Билборд" обяви Селена Гомес за жена на годината

Американската певица Селена Гомес беше определена за жена на годината от сп. "Билборд ", съобщи ТАСС.

"Селена освен е на върха на музикалните ранглисти, само че и непрекъснато въодушевява младите дами да работят с цялостна безрезервност, да бъдат самите себе си и да не се опасяват да употребяват гласа си. Много се радваме, че имаме опцията да я обявим за своята "жена на годината ", сподели Джон Амато, президент на медийната група на списанието.

Преди година премията беше присъдена на Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити,... към профила. Връчването на наградата ще бъде на годишната гала "Жени в музиката " на сп. "Билборд ", планувана за 30 ноември в Лос Анджелис.

Отличията се присъждат на дами, които имат забележителен принос към музикалната промишленост и са източник на ентусиазъм за другите дами.

Селена Гомес стартира кариерата си като актриса в киното и малкия екран през 2002 година Тя озвучи няколко кино лентата на "Дисни " и се снима в сериали. През 2009 година, дружно с групата си "Селена Гомес енд дъ сийн ", тя издаде албума "Kiss and Tell ". През 2012 година стартира соловата си кариера. Компилациите "Stars Dance " и "Revival " издаде през 2013 година и през 2015 година Певицата се занимава интензивно с щедрост, а през 2009 година стана най-младият член на Детския фонд на Организация на обединените нации (УНИЦЕФ), написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР