Американската първа дама Джил Байдън разкри в интервю пред сп.

...
Американската първа дама Джил Байдън разкри в интервю пред сп.
Коментари Харесай

Джил Байдън: С президента се караме само с текстови съобщения

Американската първа дама Джил Байдън разкри в изявление пред сп. " Хърпърс Базар ", че със брачна половинка й не спорят пред непознати хора и вместо това си пишат известия, съобщи Българска телеграфна агенция. Тези кавги първата двойка на Съединени американски щати назовава fexting - измислена от тях дума, съчетаваща свада (fighting) и адресирам известие (texting).

Когато Джо Байдън става вице-президент, двамата се спогаждат да вземат решение разногласията си с текстови известия, с цел да не се карат пред защитата. Тогава измислят и думата фекстинг. 

От изявлението още излиза наяве, че разводът с първия й брачен партньор научил Джил Байдън да бъде самостоятелна и тя предала този урок на щерка си и внучките си.

Джил Байдън е на корицата на броя на " Харпърс базар " за юни и юли. От списанието прецизираха, че за първи път в 155-годишната му история отделят толкоз доста място на американска първа дама. 

 

Dr. Jill Biden has faced it all—yet she maintains the grace and conviction that has guided her all her life.

For our June/July issue, @mattiekahn talks with @FLOTUS about how she balances it all, while consistently showing up for the people who need her.https://t.co/FWY3rPYVjtpic.twitter.com/1XPY00ogYm
— Harper's Bazaar (@harpersbazaarus) May 31, 2022
Джил Байдън е на 18 години, когато се омъжва за първи път. След няколко години обаче се развежда. Преживява раздялата доста тежко, тъй като идеализира брака на родителите си и мисли, че и нейният ще е толкоз дълготраен. Завършва лицей и става учителка. Признава, че съглашението за прехрана след развода за нея е унизително и се зарича повече да не попада в такова състояние. Затова учи щерка си Ашли да бъде самостоятелна. 

С тогавашния сенатор Джо Байдън се среща през 1975 година Брак подписват две години по-късно. Тя продължава да преподава и става първата брачна половинка на президент, която работи против заплата отвън Белия дом. 

Внучката й Наоми към този момент е сгодена и възнамерява сватбата й да е в Белия дом през ноември. Друга нейна внучка ще бъде на стаж през лятото във Вашингтон и желае да живее с тях. 

 
Джил Байдън се срещна с деца и с Олена Зеленска в Украйна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР