Американската първа дама Джил Байдън разкри в интервю пред сп.

...
Американската първа дама Джил Байдън разкри в интервю пред сп.
Коментари Харесай

Първата дама вади кирливи ризи на Байдън

Американската първа дама Джил Байдън разкри в изявление пред сп. " Хърпърс Базар ", че със брачна половинка й не спорят пред непознати хора и вместо това си пишат известия, съобщи Асошиейтед прес.

Тези кавги първата двойка назовава fexting - измислена от тях дума, съчетаваща свада (fighting) и адресирам известие (texting).

Разводът с първия й брачен партньор научил Джил Байдън да бъде самостоятелна и тя предала този урок на щерка си и внучките си.

Когато Джо Байдън става вицепрезидент, двамата се спогаждат да вземат решение разногласията си с текстови известия, с цел да не се карат пред защитата. Тогава измислят и думата фекстинг.

Джил Байдън е на корицата на броя на " Харпърс базар " за юни и юли ". От списанието прецизираха, че за първи път в 155-годишната му история отделят толкоз доста място на американска първа дама, предава " Дир.

Джил Байдън е на 18 години, когато се омъжва за първи път. След няколко години обаче се развежда. Преживява раздялата доста тежко, тъй като идеализира брака на родителите си и мисли, че и нейният ще е толкоз дълготраен. Завършва лицей и става учителка. Признава, че съглашението за прехрана след развода за нея е унизително и се зарича повече да не попада в такова състояние. Затова учи щерка си Ашли да бъде самостоятелна.

С тогавашния сенатор Джо Байдън се среща през 1975 година Брак подписват две години по-късно. Тя продължава да преподава и става първата брачна половинка на президент, която работи против заплата отвън Белия дом.

Внучката й Наоми към този момент е сгодена и възнамерява сватбата й да е в Белия дом през ноември. Друга нейна внучка ще бъде на стаж през лятото във Вашингтон и желае да живее с тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР