Американската компания Raptor Aviation предлага на всички желаещи да придобият

...
Американската компания Raptor Aviation предлага на всички желаещи да придобият
Коментари Харесай

В САЩ продават съветски изтребители МиГ-21 и МиГ-29

Американската компания Raptor Aviation предлага на всички искащи да придобият изцяло изправни руски изтребители, обявлението е оповестено на фирмения уебсайт [email protected] Един от най-съвременните модели в листата е двуместният учебно-боен МиГ-29, съгласно описанието е дошъл в Съединени американски щати от Украйна, където минал техническо обслужване в авиозавода в Лвов. Цената му е 4,65 млн $.

В уеб страницата са показани прехващачът МиГ-17ПФ и няколко двуместни изтребители МиГ-21УМ. За някои от тях се предлага да бъдат докарани от Европа в разглобено положение.

Клиентите получават удостоверения, че всички самолети са утилизирани и са сертифицирани от Федералното ръководство за гражданска авиация на Съединени американски щати, че изцяло подхождат на американското законодателство по отношение на контрола за внос на въоръженията.

Raptor Aviation търгува освен със руски бойни машини. В листата за продавана техника има френски, чешки, италиански и американски самолети. Например измежду предлаганите експонати има Л-39 (1980), Douglas AD4-NA Skyraider (1952), Beech T-34A (1954) и даже доста известният от войната във Виетнам OV-1D Mohawk.

Фирмата е учредена през 2000 година в град Синсинати, щат Охайо. Освен с продажба на бракувани самолети, компанията дава услуги по доставка на военна и гражданска техника, съпровождане на покупко-продажби и експертни съвещания.

Редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР