Американската Евровизия, която трябваше да стартира до дни, се отлага.

...
Американската Евровизия, която трябваше да стартира до дни, се отлага.
Коментари Харесай

Омикрон отложи американската Евровизия

Американската Евровизия, която трябваше да започва до дни, се отсрочва. Това решение взеха уредниците от телевизионния канал NBC, които ще излъчат надпреварата на територията на Съединени американски щати.

Американския песенен конкурс, както е формалното название на серията от концерти, взаимствани от Евровизия, ще дебютира на 21 март.

За разлика от музикалното съревнование на Стария континент, което включва осъществявания онлайн единствено за седмица, спектаклите в Съединени американски щати ще продължат до 9 май. Това значи, че американският победител ще бъде определен единствено ден преди първия полуфинал на 2022, когато ще се изявят и българските представители Intelligent Music Project.
свързани новини3665на 19.01.2022
Според регламента, всички 50 щата ще имат собствен представител на Американския песенен конкурс. Надпреварата ще се състои от три квалификационни кръгове, два полуфинала и край.

Според информация на американското издание Deadline, повода за по-късния старт на състезанието е бързото разпространяване на последния вид на ковид - Омикрон.

$Тъй като планът се състои от излъчвания онлайн, логистиката може да бъде сложна в актуалната вълна в цялата страна$, разясняват уредниците.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР