Американската банда Portugal. The Man получи платинен сертификат за сингъла

...
Американската банда Portugal. The Man получи платинен сертификат за сингъла
Коментари Харесай

Portugal. The Man станаха платинени

Американската тайфа Portugal. The Man получи платинен документ за сингъла си " Feel It Still ", откакто летният шлагер се трансформира в обичана ария и през есента.

Това е безусловно парещ шлагер на групировката от другояче много студената Аляска. Парчето е по върховете на класациите към този момент 17 седмици.

Песента съумя да доближи и до номер 1 в Hot Ac и номер 1 в Billboard " s Radio Songs, което я прави най-слушаната ария по радиото за миналата седмица. Парчето е номер 1 и в щатския Shazam за 7 поредни седмици

" Feel It Still " е сингъл от последния албум на групата " Woodstock ".

Групата от Аляска сплотява старания с възпитаници от Ron Russel Middle School, Портпланд, с цел да запише специфична версия онлайн на оглавилото класациите парче, в поддръжка на фондацията " Mr. Holland " s Opus Foundation ".

" Израснали сме в Аляска, където музиката не беше алтернатива в учебно заведение или в живота като цяло. Страхотно е да забележим, че " Mr. Holland " s Opus Foundation " дава на тези деца късмет, какъвто ние не сме имали. Не всеки е математик или академик, някои от нас мислят по малко по-различен метод и тази стратегия окуражава това " - споделя Зак Шарлотс от Portugal. The Man. във връзка акциите на фондацията, която подарява музикални принадлежности и оказва поддръжка на незадоволително финансирани учебни музикални стратегии в Съединени американски щати.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР