Настъпи ли пролетта, градът оживява. София вече посрещна първите фестивали

...
Настъпи ли пролетта, градът оживява. София вече посрещна първите фестивали
Коментари Харесай

Пролет в КвАРТал фестивал - 3 дни в сърцето на стара София

Настъпи ли пролетта, градът оживява. София към този момент посрещна първите фестивали за сезона, само че защото той занапред стартира, се готвим за нова порция развлечение из градската среда на столицата.
 КвАРТал Фестивал 2023 - какво ни чака на осмото издание
В сърцето на възродена София

Какво ни чака на КвАРТал Фестивал тази година

КвАРТал фестивал е събитието, което всяка година преобразява остаряла София. Миналата година то бе през септември, само че тази се завръща за новото си издание през май.

Този уикенд - от 17 май (петък) до 19 май (неделя) уредниците още веднъж ни канят на познатото място - карето, заключено сред булевардите " Дондуков ", " Мария Луиза ", " Сливница " и " Васил Левски ". То е известно още като остарелия еврейски квартал или остаряла София.

Локацията ще бъде преобразена с помощта на колектива на КвАРТал фестивал и благодарение на жители, като задачата е всички дружно да си напомним, че културата може да трансформира градската среда.

Акцент в програмата на пролетното издание е музиката, като локациите за концертите ще са две - площад " Бански " пред Регионалния исторически музей и паркинга на Направление " Архитектура и градоустройство " на Столична община. На живо ще можем да чуем над 10 реализатори и групи.

Разхождайки се из квартала ще можем да опитаме разнообразни вкусотии, както и да си кажем " наздраве " с другари със свежи питиета. Освен това нищо чудно да си тръгнем и с някоя нова облага от pop-up локациите на локални бизнеси.
 КвАРТал Фестивал, София и седмото издание на събитието за занаяти, изкуство и градска просвета
Какво да вършим на празника на София

Всичко за КвАРТал Фестивал тази година

Пролет в КвАРТал фестивал е от 17 до 19 май и е с вход свободен. Повече информация има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР