Американската актриса, олицетворение не женската красота - Мерилин Монро, е

...
Американската актриса, олицетворение не женската красота - Мерилин Монро, е
Коментари Харесай

Сензационна версия за смъртта на Мерилин Монро

Американската актриса, въплъщение не женската хубост - Мерилин Монро, е била убита поради инцидентно попаднали й разкрити от президента на Съединени американски щати Джон Кенеди документи за извънземни. Това написа The Sun.като се базира на книга на английския публицист Ник Редфърн- Diary of Secrets: UFO Conspiracies and the Mysterious Death of Marilyn Monroe.

По думите на писателя актрисата била убита, тъй като схванала за секретни данни за разрушено НЛО и странни тела, които се съхранявали в военна база на Съединени американски щати. Независимо от формалната версия, а точно, че актрисата е предозирала опиати, писателят е уверен, че това е прикритие, инспирирано от сътрудници на Централно разузнавателно управление на САЩ, с цел да не станат публично достяние данните за извънземни.

Според формалните данни Монро още през 1961 година е настанена в психиатричното поделение на клиника в Лос Анджелис. Разклатеното й здраве е поради следващия бракоразвод, неодобрение от актьорската кариера, пристрастяване към алкохола и опиатите. Лечението в психиатрична клиника по този начин и не дава осезаеми резултати.

На 5 август 1962 година сутринта, както нормално, икономката отива в спалнята й да почисти, а минути по-късно надава зов, който разсънва целия квартал. Мерилин Монро е открита да лежи неподвижно, само че в неестествената поза и с пяна в устата. Впоследствие става  ясно, че повода е предозирано сънотворно лекарство- Така или другояче обаче слуховете, че не това не е самоубийство потеглят още на идващия ден.

Тя умира на 36 години като положението й е оценено на 1,6 милиона $.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР