Американската актриса и певица прикова вниманието на феновете си, когато

...
Американската актриса и певица прикова вниманието на феновете си, когато
Коментари Харесай

Назаем от стила на Селена Гомес: 7 страхотни шопинг находки

Американската актриса и певица прикова вниманието на почитателите си, когато качи дружно с Хейли Бийбър по време на церемония вечеря на музея на филмовата академия в Лос Анджелис. Връщайки се назад в Ню Йорк, където стартират фотосите на нов сезон на сериала Only Murders in the Building, в който тя играе една от основните функции, Селена Гомес беше снимана на излизане от известния италиански ресторант Carbone. Нейният нехаен, само че много моден тоалет ни въодушеви за днешната селекция от шопинг находки.
               

 Реакциите не закъсняха: Рашидов като ръководител на Народно събрание 21 окт 2022 | Гневни, изтощени, неприятно сюрпризирани - това са реакциите, откакто при три дни съвещания, първата сесия на...
Изпълнителката на Lose You To Love Me носеше необятни дънки, леко протрити в долната част, oversize пуловер в черно и екрю и дълго вълнено палто в цвят антрацит. За да добави елегантния си стайлинг, бе заложила на черни кожени ботуши с токчета, както и на златисти обеци. Семпъл, гръмък и леко нехаен – тоалетът й ни подсети за френския изискан, по този начин обожаван и заимствуван от фешънистите по света.

Ако памучната блуза на райе е неизменима част от пролетния и летния ни дрешник, вълнената й версия е също толкоз значима част от есенния капсулен дрешник. Съчетавайки улеснение, жанр и грациозност, моряшкият пуловер се предлага в разнообразни разновидности – и като цветове, и като контур. Друг значим миг в интерес на този безконечен продукт е, че той е съвършен за обичаните ни дънки, както и за дълга дънкова пола, кожен панталон или даже дълга сатенена пола.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР