Американската администрация възнамерява да подкрепи предложението на Националната футболна лига

...
Американската администрация възнамерява да подкрепи предложението на Националната футболна лига
Коментари Харесай

Превръщат стадионите на Америка във ваксинационни центрове

Американската администрация има намерение да поддържа предлагането на Националната футболна лига (НФЛ - професионалната лига на американския футбол в САЩ) и да употребява всички свои игрища, с цел да популацията против новия ковид. Това съобщи американският президент Джо Байдън в изявление за телевизия CBS, осведоми ТАСС. Държавният глава беше запитан дали федералното държавно управление има намерение да поддържа предлагането на НФЛ и да употребява всички игрища на лигата, с цел да усили % на имунизация на американците. " Със сигурност ги използваме. Ще кажа на екипа си, че са разполагаем и имам вяра, че ще ги използваме ", сподели той.
В момента жителите на Съединени американски щати са имунизирани на седем от почти 30 стадиона в НФЛ.  По-рано шефът на Националния институт по алергични и инфекциозни заболявания на Съединени американски щати Антъни Фаучи съобщи, че груповият имунитет ще се появи в Съединени американски щати, откакто 75% от жителите на страната бъдат имунизирани . При сегашните темпове това може да отнеме съвсем година. Байдън сподели, че управляващите не могат да чакат толкоз дълго. " Следователно ние усилваме степента на имунизация с всички сили ", сподели американският водач. Той добави, че е малко евентуално да се реализира групов имунитет в страната до края на лятото. " Едно е, в случай че имахме задоволително ваксина, само че нямаме . Така че работим интензивно, с цел да произвеждаме повече ", сподели президентът, критикувайки дейностите на своя предходник на този пост.
 Сергей Станишев: Забавянето на имунизационната акция в България е отговорност на държавното управление Сергей Станишев: Забавянето на имунизационната акция в България е отговорност на държавното управление
" Необходима е цялостна разяснителна акция на Европейска комисия за това какво е реализирано, какъв ще бъде графикът и по кое време хората могат да чакат те...
Междувременно, почти 20 000 000 деца в Съединени американски щати не престават да учат отдалечено. „ Мисля за цената, която ще би трябвало да платят моите внуци и вашите деца ", означи президентът. В края на януари президентът подписа поредност от укази, които плануват финансова помощ за локалните управляващи от специфичния фонд на Федералната организация за изключителни обстановки, приготвят учебни заведения и университети за обновяване на постоянното образование, разширение на тестванията за ковид и основаване на районни центрове за имунизация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР