AMC ще излъчи тазгодишната галацеремония за връчване на наградите Еми,

...
AMC ще излъчи тазгодишната галацеремония за връчване на наградите Еми,
Коментари Харесай

AMC ще излъчи на живо наградите Еми

AMC ще излъчи тазгодишната галацеремония за връчване на премиите " Еми ", която за 75-и път ще отличи най-хубавото от американските телевизионни продукции в праймтайма. На 16 януари от 02.00 ч. до 06.00 ч. феновете ще могат да гледат галасъбитието онлайн.
75-ите награди " Еми " ще бъдат връчени на американски телевизионни стратегии в праймтайма, излъчени сред 1 юни 2022 година и 31 май 2023 година Най-добрите продукции ще бъдат избрани от специалистите на Американската телевизионна академия, състояща се от 20 000 членове.
Церемонията по връчването на премиите тази година ще се организира в спектакъл " Пийкок " в Лос Анджелис, а водещ ще бъде комикът Антъни Андерсън. Андерсън взе участие в " Аз, моя благосклонност и Айрийн ", " Страшен филм 3 ", " Кенгуруто Джак " и има седем следващи номинации за " Еми " за най-хубав артист в комедиен сериал, три номинации за " Златен глобус " и три номинации за премията " Изборът на критиците " за известната си роля в " Black-ish ".  " След като последните провокации в нашата промишленост са към този момент зад тила ни, можем да се върнем към това, което обичаме... И няма по-добър празничен миг, който да събере креативната общественост дружно, от знаковите 75-и награди " Еми " " - споделя Антъни Андерсън, водещ на идното събитие, визирайки неотдавнашната стачка на холивудските сценаристи.
На 16 януари в 02.00 ч. телевизионният канал AMC ще стартира с лъчение онлайн на едночасово авансово шоу от аления килим, което ще бъде последвано от 3-часовата гала по връчването на премиите за изключителни телевизионни достижения за 75-и път. Излъчването на церемонията онлайн ще бъде от 03.00 до 06.00 ч. В 23.00 ч. вечерта на 16 януари АМС ще излъчи специфична едночасова стратегия, открояваща най-запомнящите се моменти от 75-ата нощ на премиите „ Еми “!  Х итовия т и неведнъж награждаван сериал на AMC „ Обадете се на Сол е с 8 номинации за 7 5 -ите награди „ Еми “, измежду които номинации за „ Най-добър трагичен сериал “, за „ Най-добър артист в основна роля в трагичен сериал “ и за „ Най-добра актриса в поддържаща роля в трагичен сериал “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР