Amazon определено опитва да наложи своето допълнение за браузър. Компанията

...
Amazon определено опитва да наложи своето допълнение за браузър. Компанията
Коментари Харесай

Amazon ще дава по $3 на американците, които използват разширението за браузър

Amazon несъмнено пробва да наложи своето допълнение за браузър. Компанията публично разгласи, че всеки, който конфигурира add-on-а, ще получи като бонус $3 за покупка в уеб страницата.  Уловката обаче е, че офертата от $3 е налична единствено за потребителите в Съединените щати.
Основната концепция на разширението е да оказва помощ на потребителите от самото начало да са в час с последните промоции и предложения в уеб страницата. Това е и първият случай, в който Amazon прави нещо сходно в опит да промотира тази своя услуга.

От компанията прецизират, че
бонусът може да се употребява единствено за покупки на стойност най-малко $10. Самата оферта пък е годна до 29-и октомври.

Разбира се огромна част от клиентите към този момент недоволстват от обстоятелството, че
бонусът е наличен единствено на американските консуматори. Други пък с право регистрират, че действително не са доста нещата, който да са евтини на уеб страницата, което частично обезсмисля този „ подарък “.

Иначе Amazon се похвали със стабилен финансов скок в последния си доклад за третото тримесечие на годината. Компанията е проработила 2.9 милиарда $ доходи за този интервал. Очаква се цифрите от последните 3 месеца на 2018 година да са даже по-впечатляващи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР