Amazon излиза на още една територия.AWS, облачното звено на Amazon,

...
Amazon излиза на още една територия.AWS, облачното звено на Amazon,
Коментари Харесай

Amazon представи RoboMaker

Amazon излиза на още една територия.
AWS, облачното звено на Amazon, показа тази седмица RoboMaker – услуга, която да подкрепи разработчиците на приложения, ориентирани към роботи да построяват, тестват и ползват своите артикули. Компанията споделя, че услугата работи в средата на мидълуер системата за роботизирани приложения Robot Operating System. Допълнително, системата доставя непрекъсната съгласуваност към към този момент предлаганите от AWS услуги, ориентирани към разбора на данни, мониторинга и разбора.

RoboMaker доставя на програмистите една централизирана среда в облака, където могат освен да основават своите приложения, само че и да ги тестват в симулатор със свободен код и да ги доставят непосредствено към роботите. Услугата спомага също по този начин за доставянето на обновления с вграден указател в робота и ръководство на виталния цикъл.

Освен връзката по дифолт с AWS, RoboMaker доставя връзка с Amazon Kinesis Video Streams, услугата за разбор на изображения и видео Amazon Rekognition, услугата за речево различаване Amazon Lex, речевият генератор Amazon Polly и системата за запис на дейностите и мониторинг Amazon CloudWatch.

От Amazon се похвалиха и с към този момент привлечени високопрофилни клиенти на платформата: Jet Propulsion Laboratory лабораторията на NASA и производителя на машинно съоръжение и принадлежности Stanley Black and Decker.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР