Amazon анонсира тази седмица редица подобрения, които внася в SageMaker,

...
Amazon анонсира тази седмица редица подобрения, които внася в SageMaker,
Коментари Харесай

Amazon добавя нови функционалности в Sagemaker

Amazon анонсира тази седмица редица усъвършенствания, които внася в SageMaker, изцяло менажираната услуга на компанията за машинно образование.

Основен акцент в анонса на компанията е SageMaker Workflows, серия от характерности, които вършат по-лесно внасянето на промени в платформата и процесите. Заедно с това биват показани и вградени логаритми, поддръжката за нов фреймуърк и нови стандарти за съобразност и акредитация.

„Тези нови благоприятни условия, логаритми и акредитативност ще помогне да поднесем още повече ML работни натоварвания към от ден на ден разработчици. Чрез фокусиране съвсем напълно над това, което търси клиента, ние вършим действителни стъпки към това машинното образование да е практично и потребно в действителния свят, точно посредством SageMaker. Акредитацията, автоматизацията и експериментната природа не са постоянно първото нещо, което се сещате, когато става въпрос за изкуствен интелект, само че клиентите ни споделят, че тези характерности могат в допълнение да съкратят времената за създаване, образование и налагане на моделите. Без да е необходим отдел за изследване за това“, споделя на страниците на един от блоговете на компанията Мат Ууд, общоприет управител „Изкуствен интелект“ към AWS.

SageMaker съставлява платформа, която Amazon показа за пръв път през 2017 по време на AWS re:Invent. Но SageMaker не беше единствената система, ориентирана към полето на машинното образование. В навечерието на тазгодишното издание на re:Invent, Amazon ще показа усъвършенствания и към други услуги, показани през предходната година, като усъвършенствани благоприятни условия на Amazon Polly, Transcribe и Translate.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР