Аманда Лепор е една от най-известните транссексуални персони. Причината е

...
Аманда Лепор е една от най-известните транссексуални персони. Причината е
Коментари Харесай

Жената с най-скъпо тяло в света

Аманда Лепор е една от най-известните транссексуални персони. Причината е освен това, че от мъж се трансформира с знойна русокоска, а и десетките пластичните интервенции, след които Аманда наподобява на същинска порцеланова кукла.

ВИЖТЕ ЛИЧНИ СНИМКИ НА СКАНДАЛНАТА ЖЕНА В ГАЛЕРИЯТА НИ

Някои се стряскат при типа ѝ, други я харесват, а самата тя твърди, че има "най-скъпото тяло на Земята ". Това излиза наяве в книгата, която издаде неотдавна Doll Parts.

Аманда се ражда като Арманд в Ню Йорк. По-късно се реалокира дружно със фамилията си в Ню Джърси. Още на 15 година стартира да пие хормони и да посещава транссексуални клубове.

На 18 година се подлага на интервенция за промяна на пола и приема името Аманда.

Постепенно животът ѝ се трансформира в развой на неузнаваема смяна от дете, захласнато от Мерилин Монро и Джейн Мансфийлд, до атракция в нощните клубове на Манхатън.

Премества се в Ню Йорк и се омъжва, само че брачният партньор ѝ се срами от нея. Тогава Аманда залита по пластичната хирургия.

През годините медиите я назовават любимката на Елтън Джон и на фотографа Дейвид Лашапел и "Любимото лице на Армани ".

"Понякога си мисля да направя още нещо по тялото си, само че не съм сериозна. Правиш си пластична интервенция, когато не харесваш нещо. Всичко, което аз към този момент имам, е толкоз положително ", споделя Аманда.

А ето и какъв брой коства Аманда Лепор в числа съгласно "Ню Йорк пост ":

- Намаляване на челото и покачване на веждите - 2 хиляди $. Процедурите са осъществени в Мексико.

- Двойна хирургия на клепачите - 9 хиляди $. Лепор желае очите ѝ да наподобяват по-големи и се подлага на интервенцията през февруари тази година в Ню Йорк.

- Увеличаване на скулите - 2,400 $. Аманда се подлага на тази процедура общо 12 пъти през годините.

- Уголемяване на устните - 5,500 $. В даден миг устните ѝ стават прекомерно огромни и тя се подлага на процедура за смаляване на долната джука.

- Импланти в бюста - 5 хиляди $.

- Реконструкция на ребрата - 1,500 $. През 2000 година никой не прави сходна процедура в Съединени американски щати, по тази причина Аманда отива в Мексико. Долните ѝ ребра са "счупени и избутани ". Целта е по-тясна талия.

- Операция за промяна на пола - 10 хиляди $. На 18 година Аманда се нуждае от разрешението на родителите си за интервенцията, само че не го получава. Тогава бъдещият ѝ свекър урежда доктор, който да я оперира и попълня нужните документи. Той заплаща и интервенцията. На въпрос за какво е направил всичко това за нея, Аманда дава отговор: "Мисля, че беше благополучен, че синът му си е намерил хубаво момиче ".

- Хормони - по 550 $ на месец. Лепор пие хормони от 15-годишна, тази година през декември тя ще навърши 50 година

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР