Ама ти как ги наби по български, много съм щастлив.

...
Ама ти как ги наби по български, много съм щастлив.
Коментари Харесай

Борисов към Стойка: Ама как ги наби, по български!

Ама ти по какъв начин ги наби по български, доста съм благополучен. С тези думи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов посрещна олимпийската ни шампионка по бокс Стойка Кръстева. Тя отиде в централата на ГЕРБ дружно с треньора си Борис Георгиев и със брачна половинка си Борисов.

Горд съм с вас. За нас е горделивост да имаме такива спортисти. Да имаш подобен треньор и семейство е злата работа, сподели Борисов. и Допълни: " Огромно наслаждение е да се докоснем до това злато, да си дойдеш с това е огромна работа. ".

" Не можеше в София да няма спортна зала, ние оправихме и " Арената ", " Христо Ботев ", " Фестивална ", " Триадица ", " Локомотив ".Пловдив нямаше зала, Русе нямаше, Варна щеше да падне, Шумен, на всички места построихме, мога да изреждам половин час. Даже признателност никаква, просто сме си свършили добре работата ", разяснява още Борисов.

" Това, че новите стопираха имунизацията, унищожават имунизациите, вкарват ни в четвърта вълна безусловно неподготвени. В Англия доста хора са имунизирани и умрелите са малко и хората в лечебните заведения са малко. А ние с толкоз малко в този момент ги слушам, че желаят отново да затварят фитнеси, театри...плюс мигрантската вълна, която не могат да ръководят, тъй като нямат нито външните, нито вътрешните запаси и контакти. Като виждам по малкия екран заран, това доста ме тормози ", сподели Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР