Алтернатива за Германия има ясна позиция - ние искаме Европа

...
Алтернатива за Германия има ясна позиция - ние искаме Европа
Коментари Харесай

Лют Шамар За България От Германския Бундестаг!

" Алтернатива за Германия " има ясна позиция - ние желаеме Европа на нациите, въз основа на " архитектите " Де Гол и Аденауер. За нас шенгенското съглашение е почтено за анулация. И поради него имаме в Германия огромен миграционен проблем. Това значи, че присъединението ви към шенгенското пространство няма да бъде подкрепено от " Алтернатива за Германия ". В Бундестага този въпрос към момента не е поставян за разискване ", съобщи депутатът.

" Вие очаквате от мен откровеност и аз съм откровен - Румъния и България имат специфичен проблем. Той се отнася до корупцията. Тези дни предмет на разискване в немските медии беше, че подкупни български чиновници са предоставяли паспорти на Европейския съюз и по този метод са улеснили достъпа до Европа. Съвсем ясно е, че вашата страна би трябвало да си приготви домашните ", продължи Шулц.

И във връзка с другия приоритет, който има България - присъединение към Еврозоната, позицията е същата - " Алтернатива за Германия " прави оценка общата европейска валута като средство за централизиране на Европейския съюз. Партията стартира да черпи сили точно от гнева по време еврокризата от 2010-а. Въпреки желанието, Германия да напусне общността като последва образеца на Англия, в " Алтернатива за Германия " към този момент се готвят за европейските избори.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР