Алкохолът е отрова за тялото. Той вреди на здравето ни

...
Алкохолът е отрова за тялото. Той вреди на здравето ни
Коментари Харесай

Най-опасният начин за пиене на алкохол

Алкохолът е отрова за тялото. Той вреди на здравето ни без значение дали го консумираме в огромни или в дребни количества. Но токсичните резултати от него се усилват неведнъж при избрани условия. Токсиколози разкриха кой е най-опасният метод за консумация на алкохол.

Ако приемате спиртните напитки с газирани безалкохолни питиета, това усилва интоксикацията, удължава въздействието на алкохола и предизвиква главоболие, написа actualno.com.

Според специалисти алкохолът би трябвало да се употребява с ледена вода. Водата може да се приема след всяко пиво и след всяка глътка от него. Този способ подсигурява понижаване на нездравословните резултати на алкохола върху тялото.

Тъй като потреблението на алкохолни питиета нарушава водно-електролитния баланс, оказва дехидратиращ резултат и води до спад в равнищата на калий, натрий, магнезий и калций, алкохолът постоянно би трябвало да се употребява с вода. По този метод ще помогнете на тялото си да изхвърли по-бързо токсините, които попадат в него с всяка глътка от обичаното ви пиво.

Консумацията на вода оказва позитивен резултат и върху махмурлука.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР