Алисия изненадващо вдигна нивото. Звездата на „Ара“ сюрпризира и почитатели,

...
Алисия изненадващо вдигна нивото. Звездата на „Ара“ сюрпризира и почитатели,
Коментари Харесай

Алисия Изхарчи Една Торба С Пари В Португалия

Алисия изненадващо подвигна равнището. Звездата на „Ара“ сюрпризира и фенове, и конкуренция със скъпарски клип към летния си шлагер „Запали“, което е събития. Певицата е известна с това, че не влага доста пари във видеа.

Снимките на видеото са осъществени в първокласния португалски курорт Фару и по всяка възможност случката е коствала на певицата над 40 000 лв., предвиждат в сектора.

Всъщност е под въпроса дали самата Алисия с поддръжката на продуцента си е финансирала амбициозното начинание. Все отново досегашните клипове на звездата бяха много по-скромни и са снимани най-вече в България.

Сред изключенията е видеото към парчето „Мистър Грешен“, което не свети с необикновен разкош, само че пък е осъществено на Малдивите. Любопитна детайлност е, че по това време Алисия бе към момента по отношение на Ники Михайлов, който взе участие в клипа.

Тогава се появиха спекулации, че вратарят е спонсорирал половинката си, написа „Уикенд“. Затова и в този момент в брашна се чудят кой е героят, сбъднал следващата фантазия на Алисия.

След края на връзката си с Ники Михайлов тя залюби предприемача Георги Станоев – Бирмата. Двамата ту се събираха, ту се разделяха, само че очевидно все още са закрепили връзките си. Повод за догатката е освен очевидно увеличеният бюджет на Алисия за реализация на планове, а и текстът на самата ария.

В него певицата възпява неугасващата обич: „Всяко знамение е за три дни знаеш, на четвъртия не ги желаеш! Всяка друга е един %, от това, което има в мен. Колко пъти разграничени бяхме и финално две неща разбрахме, нито можем да не си крещим, нито поотделно с теб да спим“.



ШОК! НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ИСКА ДА ЖИВЕЕ С АЛИСИЯ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР