Алисия и Златка Райкова отново извадиха томахавките една срещу друга

...
Алисия и Златка Райкова отново извадиха томахавките една срещу друга
Коментари Харесай

Алисия отново във война със Златка Райкова!

Алисия и Златка Райкова още веднъж извадиха томахавките една против друга и към този момент са в тиха война. Откакто плеймейтката се залюби с Благой Георгиев – Джизъса, фолк певицата отхвърля да другарува с Русата Златка. Причина за пропастта сред двете е точно футболистът, който е някогашна половинка на най-хубавата другарка на Алисия – Христина Витанова, написа " Уикенд “.

Гимнастичката подари някогашния национал с две деца, само че все пак нашареният с татуси плейбой я заряза. Откакто палавникът върти обич със Златка, чалга дивата спряла връзка с двойката. Преди силиконовата изкусителка да се хване с Джизъса, певицата бе изключително близка с русата хала, като двете не спираха да обикалят софийските клубове и да си публикуват сърца под фотосите в обществените мрежи.

Алисия даже популяризираше облеклата, които шие дамата от Пазарджик.

Оказа се, че изпълнителката на " Най-вървежен “ се обединила с изоставената Христина против Златка. Витанова също отвори собствен онлайн магазин, като негово рекламно лице стана точно певицата.

На Алисия и Райкова войната не им е непозната. Години наред двете бяха в жестока война, даже си размениха обидни подмятания и обвинявания. Преди време чалга звездата упрекна русокоската в опит да й гепи Валери Божинов, с който по това време беше интимна. Обидена, Златка се появи в токшоуто " Горещо “ и съобщи, че певицата била момиче на повикване.

Ася не остана по-назад и квалифицира пазарджиклийката като " сотаджийка “, защото се отзовавала на мъжете по-бързо и от патрулите на охранителните компании. Скандалът беше толкоз огромен, че никой не вярваше, че в миналото е допустимо да има помирение. Преди две години двете врагини заровиха томахавките. Тогава в ролята на примирител влезе коафьорът Ивайло Колев. Сега обаче техните познати са безапелационни, че другарството им е в историята вечно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР