Алено червено Яркото алено е любимият нюанс на дизайнерите през този

...
Алено червено
Яркото алено е любимият нюанс на дизайнерите през този
Коментари Харесай

Водещите тенденции на есен-зима 2010/2011

Алено алено
Яркото алено е обичаният колорит на дизайнерите през този сезон. Няма да сбъркаме даже, в случай че го изберем за цвят на връхното си палто или мантия. Да бъдем облечени като Червената шапчица е вероятно най-удачният метод да се разпознаваем от тълпата през този сезон.

Дантела и сатен
Сами по себе си тези две материи са знак на полова сексапил. През този сезон дизайнерите ни оферират да ги комбинираме в елегантни рокли, блузи и жакети, предопределени освен за вечерни празненства, само че даже и за офиса. Изборът на цвят е безграничен – от крещящо лимоново-жълто до царствено бордо.

Британска грациозност
Пълна диаметралност на предходния блестящ тренд е още веднъж настоящия английски изискан. Облечени в туид, вталено сако с ревери, карирана пола вид молив, „ секретарска блуза ” и колежански обувки ще изглеждате постоянно подходящо както на ежедневна разходка, по този начин и на работа. Това е жанр изпитан от времето. Новото през този сезон е съчетанието на обичайните английски оттенъци (кафяво бежово и сиво) с по-ярки цветове – да вземем за пример алено.

Кожата
Гладка или мъхеста, кожата и тази есен продължава триумфалния си поход по стилните сцени. Освен познатите от предходната ни година палта, якета, съветски шапки и наметки, дизайнерите ни оферират през този сезон също и кожени поли , рокли, жакети, чанти и даже бижута, т.е. – можем да се облечем в кожа от глава до пети. За да не бъдем прекомерно екстравагантни обаче е добре да се придържаме към класическите цветове – черно, кафяво и бежово.

Милитъри
През тази есен развиване получава и тематиката милитъри, която диктува кройките на връхните облекла. Палтата вид войнишки шинел и саката-униформа блестящо контрастират с останалите трендове и укрепват нежното женствено лъчение. Разбира се, цветовете са всички оттенъци на какито, сивото и убито зеленото.

Уютното плетиво
Това е най-практичната, удобна и топла наклонност за настъпващия студен сезон. На респект е ръчното плетиво (и неговите имитации) без значение дали става въпрос за пуловер, дълга жилетка, пола, шапка или ръкавици. Интересен акцент са скандинавските претекстове.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР