Алексей Навални разказа в Инстаграм, че на 26 август той

...
Алексей Навални разказа в Инстаграм, че на 26 август той
Коментари Харесай

Навални разплака мрежата с признание

Алексей Навални описа в Инстаграм, че на 26 август той и брачната половинка му е трябвало да отпразнуват 20-а годишнина от сватбата си. В това време обаче, той се намираше в кома. Семейство Навални качиха фотография от тераса на берлинската болница " Шарите ". А ето и какво написа съперникът на Кремъл:

" На 26 август с Юлия имахме празник - 20 години от нашата женитба. Радвам се, че го пропуснах и че мога да напиша това. Виждали сте това по филмите и книгите - един обичан човек лежи в кома, различен посредством любовта си и грижите си го връща към живота. Ние, несъмнено, тъкмо по този начин действахме. Аз спах и спах, и спах. Юлия говореше с мен, пееше ми ария - няма да неистина, нищо не си припомням.

Затова пък ще ви опиша какво помня. Едва ли може да се назова " спомен ", по-скоро чувства и страсти. Аз лежа. Извели са ме от кома, само че не разбирам какво се случва. Не приказвам и не знам какво е това да приказваш. И от самото начало очаквам по кое време ще пристигна Тя. Коя е тя не е ясно. Как наподобява също не знам. Тя ми оправя комфортно възглавницата. Говори със състрадание. Разказва ми нещо. Когато е до мен, идиотските халюцинации ги няма. С нея е хубаво. После тя си потегля, става ми тъжно и стартирам още веднъж да я очаквам.

Нито секунда не се колебая, че това има научно пояснение. Улавям тембъра на гласа на жена ми, мозъкът отделя допамини, става ми по-леко. Ефектът на упованието усилва допамините. Но както и да звучи научно-медицинското пояснение, в този момент аз знам просто посредством своя опит: любовта лекува и връща към живота. Юлия, ти ме избави и дано напишат това в учебниците по невробиология. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР