Александра Сърчаджиева неведнъж е подлагана от съдбата на сериозни изпитания,

...
Александра Сърчаджиева неведнъж е подлагана от съдбата на сериозни изпитания,
Коментари Харесай

Мариус и Цветана Манева се преклониха пред Алекс Сърчаджиева

Александра Сърчаджиева нееднократно е подлагана от ориста на съществени тествания, само че тя в никакъв случай не пада на колене и не губи жаждата си за живот. Актрисата е от дребното, които не крият болките си и насладите от живота ѝ, за най-съкровените моменти и доста персонални чувства тя споделя в моноспектакъла " На живо ".

" Не мога да кажа с какво спектакълът ми е по-различен. Имах достойнството Мариус Куркински да ме гледа. За мен той е талант и ми сподели страхотни неща. Каза, че върша нещо революционно. Имах достойнството да ме гледа и Цветана Манева. Към нея изпитвам голям почит, а тя ми съобщи, че сътворявам ново течение на българската сцена, който назова документален спектакъл. Не укривам, че останах много поласкана ", призна наследницата на Пепа Николова.
свързани новини12873на 08.10.2021
Сърчаджиева не се тормози да приказва за битките, за паденията и триумфите си, тъй като желае хората да видят това, което е.

Премиерата на " На живо " се състоя през месец юни, на откритата сцена във Военна академия, в границите на театралния фестивал " София моно ". И от този момент се играе постоянно пред претъпкани зали.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР