Александър Зверев (Германия) отпадна във втория кръг на турнира по

...
Александър Зверев (Германия) отпадна във втория кръг на турнира по
Коментари Харесай

Александър Зверев отпадна във втория кръг в Мюнхен

Александър Зверев (Германия) отпадна във втория кръг на шампионата по тенис на червени кортове на родна земя в Мюнхен с награден фонд 598 хиляди евро.

Водачът в схемата и трети в света Зверев загуби от участващия с " уайлд кард " датчанин Холгер Руне с 3:6, 2:6 за 101 минути.

18-годишният Руне, 70-и в класацията на АТП, пропиля ранен брейк пасив, само че въпреки всичко взе първия сет с решителен пробив в осмия гейм. Във втората част той поведе с 5:1 и безапелационно стигна до крайния триумф против спечелилия в конкуренцията през 2017 и 2018 година. Това е първа победа за младежа над състезател от топ 5 на международната класация.

Шампионът през 2019 година и номер 5 в схемата Кристиан Гарин (Чили) беше отстранен още в първия кръг след проваляне от сънародника си Алехандро Табило с 3:6, 4:6.

Табило, " благополучен губещ " от квалификациите, поведе с 5:2 гейма в първия сет и с 4:1 във втория, с цел да стигне до успеха. За място на четвъртфиналите той ще срещне французина Юго Гастон.

Седмият подложен Миомир Кецманович (Сърбия) доближи четвъртфиналите след 6:2, 6:4 над представителя на домакините Даниел Алтмайер.
 Даниил Медведев още веднъж тренира
Даниил Медведев още веднъж тренира

Той се готви на твърди кортове, което демонстрира, че в проектите му не влиза присъединяване на " Ролан Гарос "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР