Александър Везенков, и неговият Олимпиакос сдадоха върха в Евролигата. Гръцкият

...
Александър Везенков, и неговият Олимпиакос сдадоха върха в Евролигата. Гръцкият
Коментари Харесай

Монако - Олимпиакос 64:60: Александър Везенков и неговият тим сдадоха върха в Евролигата

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Александър Везенков, и неговият " Олимпиакос " сдадоха върха в Евролигата. Гръцкият гранд отстъпи с 60:64 при гостуването си на " Монако " в среща от 18-ия кръг на шампионата. Загубата е седма за " Олимпиакос " и втора от французите през сегашния сезон.

Баскетболистите на Йоргас Барцокас имат в актива си и 11 триумфа, като заемат пето място в класирането, до момента в който селекцията от Княжеството е на втора позиция с баланс от 12 победи и 6 провали. Александър Везенков получи 22 минути в игра за Олимпиакос, в които се разписа с 4 точки, 8 битки и 1 асистенция. Над всички беше Майк Джеймс от " Монако " с 19 точки, следван от съотборника си Алфа Диало с 16. За " Олимпиакос " най-резултатен с 12 стана Алек Питърс, а 10 добави Костас Слукас. На 12 януари Александър Везенков и Олимпиакос гостуват на Виртус Болоня, до момента в който Монако има аудиенция на Цървена Звезда.

 

Още настоящи спортни вести:

Манчестър Юнайтед - Чарлтън 3:0: " Червените дяволи " се класираха за 1/2-финалите в Карабао къп

Манчестър Юнайтед победи с 3:0 Чарлтън Атлетик в четвъртфинален конфликт за Карабао къп. Успехът обаче надалеч не пристигна елементарно за “червените дяволи ”, които съумяха да поведат в средата на полувремето, само че трябваше да чакат до самия завършек на дуела, с цел да решат всичко. Домакините изиграха мощно първо полувреме, само че гостите съумяха да се показват доста по-добре през втората част, когато изнесоха играта в по-предни позиции.В 21-ата минута, Фред пусна към сънародника си Антъни, който той проби отдясно и навлезе във вътрешността, а по-късно разписа за 1:0 с изстрел в далечния ъгъл. В 90-ата минута Ман Юнайтед стигна и до второ попадение, дело на Маркъс Рашфорд, който се възползва от асистенция на Факундо Пелистри. В добавеното време на срещата Рашфорд осъществя още един гол след подаване на Каземиро за крайното 3:0. На полуфинал „ алените “ дяволи ще срещнат Нотингам Форест или Уулвърхемптън.

 

Влъхова победи в слалома във Флахау, Микаела Шифрин остана втора и пропусна да запише 83-та победа в кариерата си

Микаела Шифрин ще би трябвало да изчака преди да излезе еднолично отпред по победи при дамите в Световната купа по ски алпийски дисциплини. Американката остана втора в нощния слалом във Флахау и не съумя да реализира своя 83-ти триумф. В австрийския курорт Шифрин беше победена от Петра Влъхова, като изостана с съвсем половин секунда.

Словачката направи две отлични спускания, с цел да остави 27-годишната американка зад себе си. Тя реализира своя първи триумф в Световната купа през сезона, откакто дотук имаше седем подиума. Общо триумфът е 27-ми в кариерата на Влъхова. Шифрин приключи на 43 стотни, а трета се класира Лена Дюр (Германия) на 85 стотни. Въпреки второто място американката остава отпред в Световната купа, както в генералното класиране, по този начин и в дисциплината. Шифрин има 605 точки в слалома и води със 135 пред Влъхова. За Големия бистър глобус активът ѝ е 1195 т., с 399 повече от словачката. Програмата при дамите продължава този уикенд със стартове в скоростните дисциплини в Санкт Антон (Австрия). Програмата там планува в събота да се организира петото за сезона втурване, а за неделя е заложен третият супергигантски слалом.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР