Александър Везенков и неговия Сакраменто Кингс загубиха от Ню Орлиънс

...
Александър Везенков и неговия Сакраменто Кингс загубиха от Ню Орлиънс
Коментари Харесай

Везенков игра едва 6 минути при загуба на Сакраменто

Александър Везенков и неговия Сакраменто Кингс изгубиха от Ню Орлиънс Пеликанс със 117:127 в четвъртфинал от новосъздадения шампионат на НБА - " In-Season ". Българинът записа едвам 6 минути на паркета и се регистрира с 2 асистенции, като извърши и две нарушавания.

Везенков се появи за първи път в игра при оставащи пет минути от първата четвърт. Само две минути по-късно обаче той още веднъж седна на пейката. Той още веднъж се завърна на паркета 50 секунди преди края на първата част, която беше доста резултатна. Ню Орлиънс Пеликанс съумя да съкрати изоставането си с 15 точки и влезе във втората четвърт единствено с точка пасив при - 35:36, написа " Гонг ".

Везенков стартира и през втората четвърт, само че при повече от осем минути на часовника, той излезе от игра и не се появи до края на полувремето. Сакраменто освен изпусна преднината си, а и изостана съществено през втората четвърт. " Кралете " съумяха да понижат пасива си от 13 точки на 8 в края.

Ню Орлиънс Пеликанс имаше двуцифрена преднина през огромна част от третата четвърт. Везенков по този начин и не се появи в игра през нея, а в последна сметка с 9 точки пасив Сакраменто Кингс влезе в последната четвърт. В нея " кралете " не откриха отговор на Пеликанс и по този начин отпаднаха от " In-Season " шампионата.

Големият воин за гостите бе Брендън Инграм с 30 точки, 8 битки и 6 асистенции. Ди`Аарън Фокс от състава на " кралете " също стигна 30 точки, а Сабонис се регистрира с " трипъл-дабъл "  - 26 точки, 13 битки и 10 асистенции, само че това не бе задоволително.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР