Александър Сладек (вляво), изпълнителен директор на All Channels Austria и

...
Александър Сладек (вляво), изпълнителен директор на All Channels Austria и
Коментари Харесай

All Channels започва да предлага услугите си в Австрия

Александър Сладек (вляво), изпълнителен шеф на All Channels Austria и Александър Дурчев, изпълнителен шеф на All Channels Communication Group

[All Channels] Още по тематиката
Етиката единствено я миришем

Рекламният съвет по саморегулация предложи клипът на " Национална лотария " с гимнастичките да бъде свален от ефир
13 мар 2018
Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (13 март)

Таня Кръстева е новият основен редактор на Bloomberg TV Bulgaria; Starobrno показа новата си акция под мото #различно; Започна кандидатстването за стипендия на БДВО; Фейсбук се обръща към музикалния бизнес в търсене на повече видео трафик; Unilever е икономисала 30% от рекламните си разноски през 2017 г.; Рекламните акции във връзка Международния ден на дамата
13 мар 2018 Целта на екипа във Виена ще бъде намирането на клиенти и планове на западноевропейски пазари, като осъществяването им ще се прави от информационната група в България. Независимата българска информационна група All Channels Communication откри първата си организация отвън страната. Новото сдружение All Channels Austria е основано във Виена с напълно интернационален екип и ще предлага креативен и цифрови решения на австрийския пазар.

Бързо разгръщане

All Channels Communication е учредена преди 16 години от Александър Дурчев (сега изпълнителен шеф на компанията) като независима организация, която не е част от интернационална информационна група. Тогава главната й активност е само PR обслужване и съумява да откри партньорство с американската FleishmanHillard.

През годините компанията разраства екипа си и открива обособени звена за PR, рекламни, медийни и BTL услуги, като по този метод стартира да предлага цялостно информационно обслужване на клиентите си. Сред настоящите рекламодатели, с които групата работи, са " Загорка " с продукта " Крадецът на ябълки ", Stolichno, Raiffeisenbank, Decathlon и други

Сега за първи път българска организация независимо се разраства на непознати пазари, регистрирайки интернационално сдружение.

Новата виенска компания

Иван Янакиев, ръководещ шеф на PR звеното на групата, описа пред " Капитал ", че подготовката по откриването на All Channels Austria е траяла повече от година и половина, като през този интервал откриват контакти и партньорства със експерти от информационната сфера в Австрия. " С All Channels Communication работихме по европейския план The innovation in politics institute, около който успяхме да изградим познанства с експерти в района, което ни оказа помощ при установяването на компанията там ", изяснява още той.

Екипът на All Channels Austria все още е формиран от петима задгранични експерти в сферата, като последователно ще се разраства. Компанията ще се управлява от австрийския специалист с дълготраен опит в региона на маркетинговите връзки Александър Сладек. Целта на екипа ще бъде намирането на клиенти и планове на западновропейски пазари, като осъществяването им ще се прави от информационната група в България. " Впечатлени сме от креативните подходи на All Channels и мощно имаме вяра, че това е вероятната формула за триумф и в Австрия. На локално равнище ще се фокусираме върху изобретателни решения и цифрови артикули, с които All Channels е добре прочут водач в Източна Европа ", разяснява за медиите Сладек.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР