Александър Радев, обвинен в убийството на съпруга си Андреас Ропел

...
Александър Радев, обвинен в убийството на съпруга си Андреас Ропел
Коментари Харесай

Александър, заклал мъжа си, се помисли за съдия: Не давам ход на делото! Аз съм главният във филма

Александър Радев, упрекнат в убийството на брачна половинка си Андреас Ропел в Стамболийски, влезе в ролята на арбитър, предава „ Марица “. Още от първите секунди на разпоредителното съвещание, представящият се за композитор съумя да ядоса действителния арбитър по делото Нина Кузманова с непрекъснато репликиране.
Радев влезе в спор и със своя юрист Димитър Будаков. Той настоя ход на разпоредителното съвещание да не бъде даван, а бранителят му уточни тъкмо противоположното.
„ Не давам ход на делото! “, съобщи подсъдимият. Съдия Кузманова уточни, че това го взема решение тя, а не той.
„ Да не се дава ход, аз съм основното настоящо лице във кино лентата, тъй че не желая. Не желая по този обвинителен акт “, отвърна Александър.
След това Радев съобщи, че желае „ прокурора да изчезне “. Запитан за аргументите, той уточни, че е незапознат и че е направил copy-paste на обвинителния акт, макар че бе върнат на обвиняването за промяна.
Запитан от съдията какво работи, той отговори „ композитор “, след което посочи, че това не е работа. Изненада арбитър Кузманова с изказванието, че не е българин, а единствено български жител. „ Осиновен съм, не знам какъв съм “, отсече подсъдимият.
Близките на убития Андреас Ропел са предявили искове за обезщетение на обща стойност от 450 000 лева – по 150 000 за всеки един от тримата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР