Александър Митрович е най-новото попълнение на Ал Хилал, съобщи базираният

...
Александър Митрович е най-новото попълнение на Ал Хилал, съобщи базираният
Коментари Харесай

Митрович стана съотборник на Неймар в Ал Хилал

Александър Митрович е най-новото попълнение на Ал Хилал, заяви основаният в Рияд футболен клуб. Договорът на сърбина е до 202 година

Митрович, голмайстор номер 1 на Фулъм в четири от последните пет сезона, не игра при загубата с 0:3 от Брентфорд през вчерашния ден. Той се контузи в първия мач на Фулъм от сезона на британската Висша лига против Евертън предходната седмица.

Договорът на 28-годишния нападател с Фулъм беше до 2026 година Според ESPN последната оферта на саудитците от 46 милиона английски паунда е била покрай желаната цена, като клубът насилствено се е съгласил.

Самият, за който бяха платени 90 млн. евро ще би трябвало изчака до септември, с цел да дебютира за Ал Хилал. Причината – травма.

„ Неймар е новаторски и изобретателен състезател, той ще ни помогне да се подобрим, само че в този момент има лека травма. Може би ще бъде подготвен в средата на септември “, сподели треньорът Жорже Жесус.

„ Не знам по какъв начин бразилският народен тим може да го повика, той не е подготвен “, добави Жезус. Неймар не е играл за Бразилия от миналогодишното Световно състезание.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР