Александър Лукашенко е много хитър човек, който винаги се опитва

...
Александър Лукашенко е много хитър човек, който винаги се опитва
Коментари Харесай

Хитрува ли Лукашенко с болестта? Разкритие от журналист

Александър Лукашенко е доста остроумен човек, който постоянно се пробва да се измъкне от всяка обстановка. Той непрекъснато се възпалява от ловкост. Това разяснява украинският публицист от грузински генезис Бачо Корчилава. " Лукашенко е наясно, че Руската федерация губи, и прави всичко, с цел да не влезе във войната с Украйна ", декларира той, написа Еспресо.

„ Сега пишат доста за това, че Лукашенко има избрани здравословни проблеми. Аз обаче съм уверен, че главният проблем на Лукашенко е, че той добре осъзнава, че Руската федерация губи войната и желае да избави бъдещия си политически живот. “, сподели още журналистът. Според него държанието на Лукашенко в никакъв случай не се е променяло.
-->
„ Той доста обича да играе на всички фронтове. И дано бъдем откровени, Лукашенко доста добре схваща, че не би трябвало да бъде въвличан в тази война и би трябвало да се заобикалят още по-мощни наказания. Затова той се пробва да мами, тъй че Путин да не го принуди да се включи във войната. ”, добави Корчилава.

На 9 май, по време на парада в Москва  Лукашенко мъчно можеше да се движи  и бързо се прибра вкъщи, съпроводен от кола за спешна помощ. Той не остана за среща с Путин, на която евентуално щеше да се разиска включването на Беларус във войната.

Според известия в медиите Лукашенко е хванал вирус, който към този момент е диагностициран при няколко негови родственици.

Според някогашния чиновник на СБУ Иван Ступак, при положение на гибел на Лукашенко, Комитет за Държавна сигурност (на СССР) на Беларус няма да може да резервира неговия режим в страната и Беларус ще бъде обхваната от всеобщи митинги.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР