Александър Кадиев и новата му Ивелина Чоева заминаха на семейна

...
Александър Кадиев и новата му Ивелина Чоева заминаха на семейна
Коментари Харесай

Кадиев на първа семейна почивка с новата и Петканови

Александър Кадиев и новата му Ивелина Чоева отпътуваха на фамилна почивка дружно с Даниел и Александра Петканови, видя Hotnews.bg. Влюбените се любуват на Неапол, където хапват фамозната пица от съпровода на улични музиканти. Кадиев и Петканови са освен сътрудници в bTV,но и другари, по тази причина не е чудно, че Сашо е избрал точно тях за първата си фамилна отмора с моделката.



Тази годна водещият на „ Преди обед “ пътува доста, очевидно с цел да навакса затварянето от преди година. Той бе в Доминикана с Чоева още напролет и още тогава призна, че дестинацията му била предложена от семейство Петканови, които също се любуваха на хубостите й, освен това напълно гратис.



После синът на Катето Евро отскочи по мъжки до Австрия, а в този момент е в Италия. Двойките са без децата си и явно са на сантиментална отмора. Александра и Ивелина сигурно имат доста общи тематики като моделки и се усещат добре дружно, до момента в който мъжете им обменят злословия от коридорите на малкия екран в очакване на новия сезон на „ България търси гений “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР