Александър Георгиев е освободен като председател на Комисията по хазарта,

...
Александър Георгиев е освободен като председател на Комисията по хазарта,
Коментари Харесай

Горанов назначи нов шеф на Комисията по хазарта

Александър Георгиев е освободен като ръководител на Комисията по хазарта, а финансовият министър Владислав Горанов е назначил краткотрайно на поста Георги Йорданов, заяви Offnews. Георгиев бе арестуван след спецоперация на прокуратурата и ДАНС, а преди ден бе освободен под гаранция от 40 000 лв..
До момента Георги Йорданов бе шеф на кабинета на Владислав Горанов. Преди това е бил началник на Инспектората на Министерството на околната среда и водите. В интервала от декември 2010 година до април 2014 година е държавен контрольор в Инспектората на Министерството на финансите. От януари 2000 година до октомври 2010 година поредно е заемал длъжностите шеф на Инспектората на Министерството на земеделието и храните и основен секретар на Националната работа за растителна отбрана. Професионалната му кариера стартира в МФ през 1995 година, като контрольор в данъчната администрация и основен данъчен контрольор в Службата за попречване и откриване на данъчни нарушавания.
В разследване на диалози с министъра на правораздаването, министъра на стопанската система, изпълнителния шеф на Националната организация за приходите и ръководителя на Държавна организация „ Национална сигурност “, се започнаха дейности за смяна в състава на Комисията по
хазарта. За членове на Комисията министърът на финансите назначи новите, избрани от ръководителите на тези институции, лица. Това са Стоян Стоянов – основен секретар на Министерството на правораздаването, Паун Илчев – и.д. ръководител на Българския институт по метрология, Красимир Бояджиев – шеф на отдел „ Разследване на особени случаи “, дирекция „ Контрол “ в Централно ръководство на Национална агенция за приходите и Емил Захариев – шеф на профилирана дирекция в ДАНС.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР