Алекс Сърчаджиева си купи огнено червена Хонда за около 50

...
Алекс Сърчаджиева си купи огнено червена Хонда за около 50
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева с 10 бона заплата, харчи ги за...

Алекс Сърчаджиева си купи огнено алена Хонда за към 50 000 лв.. В продължение на към две седмици, до момента в който половинката й Иван Ласкин се бореше за живота си във Втора градска болница, Алекс всеки ден му ходела на рандеву с возилото, разкриват пациенти на болничното заведение, написа Уикенд. Всеки ден преди ефира на ВИП Брадър Алекс паркирала лъскавото си возило и отивала да навести артиста.

Тя прекарвала към 15-20 минути в болничното заведение и отпрашвала за студиото в Нови Хан. Лекарите съумели да стабилизират положението на Ласкин, само че той към момента не е изписан. От няколко години Сърчаджиева е главата на фамилията, откакто Ласкин остана без работа във Военния спектакъл.

Алекс работи за двама, а със заплатата си от 10 бона във ВИП Брадър може да си разреши освен да устоя фамилията, само че и да си купи по-луксозно возило. Автомобилът разполага със система за различаване на риска от удар и автоматизирано прекъсване в градски условия. Друга екстра на хондата е различаване на пътни знаци.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР